Zonne-energie winkel

Zonnepanelen outlet

Over zonnepanelen

Zonnepanelen outlet is in het leven geroepen om u bij te staan in al uw solar benodigdheden. Steeds meer mensen schaffen zonnepanelen aan. Doordat deze panelen zonlicht omzetten in stroom omzetten, kunt u uw energiekosten aanmerkelijk verlagen. Echter simpel even een paar zonnepanelen op uw dak leggen is niet voldoende. Uiteraard komt hier wel wat meer bij kijken. Hier leggen wij in de basis uit wat u nodig heeft voor een volledig werkende zonne-installatie. Bij zonnepanelen outlet kunt u al uw benodigdheden voor een werkende solar installatie vinden. Daarnaast geven wij u alle informatie evenals eventueel benodigde support voor het installeren hiervan!
Zwart met aluminum frame panelen
kleinschalig solar project

Zonnepanelen

Als we het over zonnepanelen hebben, hebben we het eigenlijk altijd over PV-Zonnepanelen. ‘PV-zonnepaneel’ is een afkorting van PhotoVoltaic-zonnepaneel. Photovoltaic wil zeggen: licht absorberend. Zonlicht bestaat namelijk uit minuscule deeltjes genaamd fotonen, welke van de zon uitstralen. Pv-zonnepanelen vangen deze deeltjes op en zetten het om in gelijkstroom. Om meer te weten te komen over zonnepanelen leest u vooral verder! Verder hebben wij bij Zonnepanelen outlet de beste A-merken uit gekozen zodat u een hoog rendament kunt halen in uw installatie!

Omvormer

Doordat uw zonnepanelen gelijkstroom opwekken en al uw electrische apparaten het stabiele wisselstroom gebruiken dient u dit nog om te zetten. Hiervoor is de omvormer uitgevonden! Deze omvormer zorgt ervoor dat instabiele gelijkstroom wordt omgezet in stabiele wisselstroom, zodat u deze kunt gebruiken voor uw apparaten in huis. De omvormer is dus van essentieel belang voor het functioneren van het zonnestroomsysteem. Kijk hier voor meer informatie over omvomers en bijvoorbeeld de soorten omvormers waaruit u kunt kiezen. Zonnepanelen outlet heeft de beste A-merken uit gekozen zodat u een hoog rendament kunt halen in uw installatie!

Over omvormers (goodwe)
over zonnepanelen

Bekabeling

De bekabeling verbind alle losse onderdelen van een zonnepaneel installatie aan elkaar. Allereerst zijn kabels nodig om de zonnepanelen aan elkaar te verbinden (strings te vormen). Ten tweede worden deze strings met de omvormer verbonden via bekabeling. Als laatste worden kabels gebryuikt om deze omvormer  op uw meterkast aan te sluiten. Zonnepanelen worden middels gelijkstroom (DC) kabels op de omvormer aangesloten. Deze omvormer zet deze gelijkstroom om in wisselstroom (AC). Middels de AC bekabeling kan deze vervolgens in uit meterkast aangesloten worden zodat u energie aan het net kunt terug leveren.

Montagesysteem

Het montagesysteem is nodig bij elke solar opstelling om uw zonnepanelen netjes op de daken vast te maken. Niet alleen gebruikt u het montage systeem als u een schuin dak heeft, ook een plat dak maakt gebruik van een montage systeem. Zonnepanelen kunt u niet zomaar los op je dak leggen! De installatie heeft het op het dak zwaar te verduren, het is hier onderhevig aan allerlei elementen zoals wind, regen, hagel en sneeuw. Daarnaast speelt uw montagesysteem ook belangrijk rol voor het maximaliseren van uw installatie en de zonne-energie die deze opwekt. Door dit systeem kunt u de panelen in een bepaalde hoek monteren waardoor deze zo meer zon per dag opvangen.

zonnepanelen dak flat
Solar zonneveld

Monitoring

Om te zien hoe uw installatie werkt worden veel omvormers geleverd met een monitoringsysteem. Op deze manier ziet u hoeveel stroom jouw zonnepanelen daadwerkelijk leveren. Let wel op, omdat u de opgewekte stroom soms door u worden verbruikt staat dit niet altijd gelijk aan wat je via je elektriciteitsmeter aan het elektriciteitsnet teruglevert.

Dak verhuur

Zonnepenelen outlet heeft verschillende partners. Q-Station is een bedrijf dat zich bezig houdt met het huren van daken voor langere periodes. Deze daken worden dan gebruikt voor uitbaten van zonnepanelen. Kijk snel wat Q-Station u te bieden heeft!

Solar zoom-in grootschalig